Dweilstad
Fotopagina van Bernard Mallo
  april 2017

Home
Overzicht archief

Reacties naar
ben@mallo.eu

Op deze pagina staan links naar fotoseries. Deze series worden gepubliceerd in mijn webruimte van Irista. De albums staan openbaar, dus zijn voor iedereen toegankelijk.
  Reacties graag naar het bovenstaande mailadres. Gebruik van de foto's uitsluitend na verkregen toestemming.
Datum:
Omschrijving/Links:
17 april 2017 Vandaag weer eens er op uit. Natuurlijk naar de achtertuin. Eerst snuffelen en bijpraten met bekenden op de Paasmarkt. Ben je gauw een stief kwartiertje mee kwijt. Te laat om nog te gaan kuieren, zeker met de kans op een bui, waar ik niet op gekleed was. Dan maar met de auto het park door. En vandaag maar eens de blik naar boven. Daar was het toch het mooiste.
22 april 2017 Vandaag was de officiŽle herdenking van de bevrijding van Ede op 17 april 1945. Traditiegetrouw was eerst de herdenking bij het monument aan de Arnhemseweg, vlakbij het Mausoleum. Daarna het eerste Bevrijdingsfestival. Tijdens dit evenement in het Akousticum, voormalige Willem Frisokazerne, werden de straatnamen bekend gemaakt van de nieuw te realiseren woonwijk op het terrein van de voormalige Simon Stevinkazerne. De straten worden allemaal vernoemd naar Edese verzetsstrijders. Zoals de burgemeester het benoemde, dit zijn de vaandeldragers, er zijn velen niet vernoemd maar deze worden evenmin vergeten.