Dweilstad
Fotopagina van Bernard Mallo
  augustus 2017

Home
Overzicht archief

Reacties naar
ben@mallo.eu

Op deze pagina staan links naar fotoseries. Deze series worden gepubliceerd in mijn webruimte van Irista. De albums staan openbaar, dus zijn voor iedereen toegankelijk.
  Reacties graag naar het bovenstaande mailadres. Gebruik van de foto's uitsluitend na verkregen toestemming.
Datum
Omschrijving
26 augustus 2017 De slotavond van de Heideweek. Voor ons als omwonenden is de overlast beperkt gebleven. Behalve het laatste uur van deze avond. Niet te harden de herrie.
26 augustus 2017 Vanmiddag een bezoekje gebracht aan Pure Passie op het landgoed Kernhem. Was genieten, veel moois en natuurlijk mensen kijken.
25 augustus 2017 Vrijdagavond was de Heideweek taptoe. Mooie muzikale show. Jammer dat met het vorderen van de avond de belichting, of liever gezegd het ontbreken van belichting, een storende factor was. Veel mooie show elementen vielen hierdoor in het niet. Een leermomentje denken we maar.
19 augustus 2017 De Heideoptocht met als thema 'Liefde', er werd heel wat gezoend onderweg.
19 augustus 2017 Traditiegetrouw op de eerste zaterdag van de Heideweek, de verkiezing van de mini Heidehoogheden. Was weer leuk al die kleine prinsesjes.
18 augustus 2017 t/m 26 augustus Van 18 augustus 2017 tot met 26 augustus is de 82e Heideweek in Ede. In dit album foto's van de openingsavond, Drive in bioscoop, de kindermiddag en de Hollandse avond.
14 augustus 2017 Vanavond een paar uur het Park in. Op verschillende plaatsen wild gespot. Maar was nog niet echt heftig.
8 augustus 2017 Vandaag was de Trapakkerdag in het centrum van Ede. Hierbij werd ook het Nederlands Kampioenschap Vlegeldorsen georganiseerd. Ondanks het regenachtige weer toch nog wat plaatjes kunnen maken.
5 augustus 2017 Ook een jaarlijks terugkerend evenement in Ede. Het korenfestival. Een aantal shantykoren en een viswijvenkoor brachten, ondanks de af en toe vallende regenbuitjes, weer sfeer en drukte in het centrum. Een kleine greep uit de foto's van deze middag.
2 augustus 2017 Een impressie van het zandsculpturenfestijn in Garderen. Ieder jaar weer nieuw en indrukwekkend.