Dweilstad
Fotopagina van Bernard Mallo
Oktober 2016

Home
Overzicht archief

Reacties naar
ben@mallo.eu

Op deze pagina staan links naar fotoseries. Deze series zijn gepubliceerd in mijn webruimte van Irista. De albums staan openbaar, dus voor iedereen toegankelijk.
  Reacties graag naar het bovenstaande mailadres. Gebruik van de foto's uitsluitend na verkregen toestemming.
Datum
Omschrijving/Link
8 oktober 2016
Het begint een traditie te worden. Living statues at night. Weer veel mooie objecten, jammer dat de belichting niet ideaal was. Maar toch nog een aantal aardige opnames.


13 oktober 2016
Deze dag een paar uur de Edesche Heide over gestruind. Bij de uitvoering van het groot onderhoud kreeg men vandaag hulp. Zo’n 800 schoolkinderen gingen enthousiast aan het werk op opgaand hout en dergelijke te verwijderen. Dit in het kader van de natuur opschoon dag. Bij de organisatie was onder andere de buurt Ede en Veldhuizen betrokken. Deze buurt was van oudsher eigenaar van de heidevelden tot aan de verkoop aan defensie. De Buurtrichter en Buurtmeester waren aanwezig om de jeugd te vertellen over het ontstaan van de buurt en wat deze voor Ede betekend heeft. Ook Aart van de Brandhof, de herder van de schaapskudde op de Edesche Heide, was met 30 schapen aanwezig om te laten zien hoe hij met zijn honden de kudde kan drijven, maar ook met de nodige wetenswaardigheden over het heideschaap. En het spektakelstuk was de roofvogelshow.Dus behalve hard werken was er ook genoeg te beleven en te leren voor de jeugd.