Dweilstad
Fotopagina van Bernard Mallo
  September 2017

Home
Overzicht archief

Reacties naar
ben@mallo.eu

Op deze pagina staan links naar fotoseries. Deze series worden gepubliceerd in mijn webruimte van Irista. De albums staan openbaar, dus zijn voor iedereen toegankelijk.
  Reacties graag naar het bovenstaande mailadres. Gebruik van de foto's uitsluitend na verkregen toestemming.
Datum
Omschrijving/Links
29 september 2017 Living Statues by Night. Tussen de buien door was het droog, dus nog de nodige plaatjes weten te maken. Waren weer juweeltjes van Statues bij
23 september 2017 Vandaag profiteren van het mooie weer. Wandelen op de Hoge Veluwe. Ik had het moeten weten, enkele mooie routes afgesloten vanwege de bronst. Toch de nodige kilometers gemaakt en even langs de streekmarkt. En dan het gedrang langs de Wildbaan. Om goed 14.00 uur stond het er al vol. Vermakelijk om te zien hoe sommigen er volledig gecamoufleerd bij staan, tot de auto toe. Het leger kan er nog wat van leren. Maar om mooie platen te maken moet je er wel bij staan, helaas geen tijd vandaag.
21 september 2017 De jaarlijkse Buurtspraak van de buurt Ede en Veldhuizen. Een zeer geanimeerde bijeenkomst. Aandacht werd besteed aan diverse zaken die de buurt nog steeds aangaan, zoals het beheer van de heide en schaapskudde, maar ook het eigen Buurtbos kwam ter sprake. De functie van buurtrichter bestaat al 350 jaar, dit werd gememoreerd. Maar de buurt gaat met de tijd mee, een fonkelnieuwe website werd gepresenteerd. De eerste bezoekers van de website waren Johan Weijland, wethouder en Rene Verhulst, burgemeester.
16 september 2017 De 73e herdenking van de Slag om Arnhem op de Ginkelse Heide bij Ede. Zoals de laatste jaren gebruikelijk werd er 's morgens niet gesprongen vanwege de weersomstandigheden. Er was verder genoeg te doen voor de liefhebbers, maar ik ga voornamelijk vanwege de ceremonie. Deze was weer indrukwekkend. Ook de helikopter presentatie werd gewaardeerd. En dan zit je net op de scooter, terwijl de motregen overgaat in een plensbui vallen er toch nog een paar uit een vliegtuig. In het album een video met opname van 'High Cathedral'.
9 september 2017 Vandaag was het open Monumentendag. Tussen de buien door op een paar plaatsen wezen kijken. De Wester Wetering, ooit hoofdkwartier van BS in de tweede Wereldoorlog, lekker pannenkoek met spek gegeten. Huis Kernhem, snel de buurtrichter op de plaat, en de Doesburgermolen.
2 september 2017 Deze avond naar de Hoge Veluwe. Kijken of de bronst op gang komt. viel erg tegen. Gelukkig goed weer en lekker in de zon genoten van de natuur. En mooie luchten kan ik ook van genieten. Toch nog wilde zwijnen en heel veel moeflons. Uiteindelijk nog wat hindes.